Colectare selectivă

S.C. Salprest S.A. Lugoj

S.C. Salprest S.A. practică colectarea selectivă începând cu anul 2004. În prezent pentru colectarea ambalajelor de tip PET sunt dispuse în oraş un număr de 83 containere de 2mc şi un număr de 56 de containere de 300 l (rotunde). Pentru colectarea cartonului şi hârtiei sunt dispuse un nr. de 26 de containere pentru hârtie şi carton.

Deşeurile de ambalaje selectate sunt predate contra cost către firme din oraş specializate în procesarea acestor ambalaje. De remarcat că activitatea de colectare selectivă a deşeurilor de ambalaje societatea Salprest S.A. o execută pe domeniul public pentru tipurile de ambalaje de care cetăţenii se debarasează pur şi simplu.

Dacă o societate comercială sau persoană fizică vrea să predea pe cont propriu deşeurile de ambalaje selectate o poate face fără probleme direct la societăţile din municipiu abilitate conform legii.

De la societăţile comerciale care predau deşeurile de ambalaje selectate societăţii Salprest S.A., acestea se ridică conform contractului încheiat iar de la persoanele fizice ce locuiesc la case se ridică conform unui grafic comunicat în prealabil şi cetăţenilor.

D.E.E.E.: pentru tipurile de deşeuri de echipamente electrice şi electronice, Salprest S.A. adună acest tip de deşeu în urma unei comenzi telefonice sau făcute personal la secretariatul societăţii. Există şi posibilitatea predării de către cetăţeni direct la sediul societăţii 24 de ore din 24 de ore.

Anvelopele uzate se colectează de către S.C. Salprest S.A. la sediul societăţii, în mod gratuit. Aceste anvelope sunt predate unei societăţi abilitate pentru valorificarea acestora.

Despre noi | Album foto | Contactează-ne | Administrare
2011 Toate drepturile rezervate © S.C. Salprest S.A. Lugoj